Τρία χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ, ο οποίος εποίμανε θεοφιλώς την ακριτική Μητρόπόλη της Μακεδονίας για 11 περίπου έτη.

Η τοπική Εκκλησία πρόκειται να τιμήσει τη μνήμη του Ιεράρχου που άφησε το δικό του λιθαράκι κατά την ποιμαντορία του στην 100χρονη ιστορία της Ιεράς Μητροπόλεως του Κιλκίς.

Προς τούτο, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Κιλκίς θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Αρχιερατικό Μνημόσυνο του Μητροπολίτου κυρού Εμμανουήλ που εκδαπάνησε τη ζωή του τόσο στην Παιδεία ως Εκπαιδευτικός, όσο και στην Εκκλησία, υπηρετώντας ως Αρχιμανδρίτης στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας και ως Επίσκοπος και Ποιμενάρχης του Κιλκίς.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος προσκαλεί άπαντας, Κλήρο και Λαό, να προσέλθουν για να προσευχηθούν για την ανάπαυση της μακαρίας ψυχής του και της αιωνίου αναπαύσεως και να δεηθούν προς τον Κύριο να του χαρίσει τον Παράδεισο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.