ΑΣΕΠ 1ΥΓ/2024: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις προσλήψεις Γραμματέων στα Υπουργεία

Πρόσκληση για την επιλογή Γραμματέων στα Υπουργεία- Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση
Ξεκινούν αύριο, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, οι αιτήσεις στην προκήρυξη 1ΥΓ/2024 για την επιλογή δεκατεσσάρων (14) Υπηρεσιακών Γραμματέων στα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εσωτερικών, Υγείας, Υποδομών και Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ανάπτυξης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δικαιοσύνης, Πολιτισμού, Μετανάστευσης και Ασύλου, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Τουρισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης σύμφωνα με το άρθρο 36 του ν.4622/2019 «Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α΄133), όπως ισχύει.

Η κατανομή θέσεων ανά υπουργείο
Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών – 1 θέση
Εσωτερικών – 1 θέση
Υγείας – 1 θέση
Υποδομών και Μεταφορών – 1 θέση
Περιβάλλοντος και Ενέργειας – 1 θέση
Ανάπτυξης – 1 θέση
Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης – 1 θέση
Δικαιοσύνης – 1 θέση
Πολιτισμού – 1 θέση
Μετανάστευσης και Ασύλου – 1 θέση
Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας – 1 θέση
Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – 1 θέση
Τουρισμού – 1 θέση
Ψηφιακής Διακυβέρνησης – 1 θέση

Πώς θα κάνετε αίτηση
Για τη συμμετοχή τους στην υπ’ αριθ. 1ΥΓ/2024 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική «ΑΙΤΗΣΗ-Πίνακα Καταγραφής Ελάχιστων και Αξιολογούμενων Προσόντων» συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Με την αίτηση υποβάλλονται ηλεκτρονικά και τα δικαιολογητικά όπως αναφέρονται στα ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ και Ε΄ της πρόσκλησης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 28 Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 11 Μαρτίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Οδηγίες χρήσης για τη συμπλήρωση και την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ (Βοήθεια -> Εγχειρίδια Χρήσης).

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών & Aνάπτυξης Εφαρμογών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://www.asep.gr/helpdesk > Δημιουργία Ερωτήματος > Τεχνικές ερωτήσεις ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4): τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00 και τις αργίες κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.