Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης τόνισε σε δήλωσή του την προσήλωση του υπουργείου ώστε να καταβληθούν άμεσα οι ενισχύσεις προς τους αγρότες για να ανταπεξέλθουν στις έκτακτες και αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει στη χώρα μας η πανδημία του κορονοϊού.

Περίπου 700 εκατομμύρια ευρώ θα πιστωθούν στους λογαριασμούς σχεδόν 540.000 αγροτών αύριο (21/10), ποσό που αφορά το 70% της βασικής ενίσχυσης, όπως γνωστοποίησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Πιο συγκεκριμένα, το ακριβές ποσό ανέρχεται σε 696.596.038,36 ευρώ και αφορά 539.609 αγρότες. Σύμφωνα με το υπουργείο, η εξόφληση της βασικής ενίσχυσης καθώς και του “πρασινίσματος” αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του Δεκεμβρίου.

Σχεδόν 700 εκατ. ευρώ, τα οποία αφορούν το 70% της Βασικής Ενίσχυσης, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς περίπου 540.000 αγροτών αύριο, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το ακριβές ποσό ανέρχεται σε 696.596.038,36 ευρώ και αφορά 539.609 αγρότες ενώ σύμφωνα με το ΥΠΑΑΤ «η εξόφληση της βασικής ενίσχυσης καθώς και του «πρασινίσματος» αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους».

Σε δήλωσή του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μ. Βορίδης, υπογραμμίζει την προσήλωση του υπουργείου στην έγκαιρη καταβολή των άμεσων ενισχύσεων προς τους αγρότες, προκειμένου εκείνοι να ανταπεξέλθουν στο πολύτιμο παραγωγικό τους έργο μέσα στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.