Αρκετοί άνθρωποι χτυπήθηκαν, λέει η αστυνομία που έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις ενόπλων.

Η αστυνομία στην Πόλη του Κάνσας κινητοποιήθηκε την Τετάρτη για πυροβολισμούς που έπεσαν λίγα λεπτά μετά το τέλος της παρέλασης των Chiefs, την ομάδας της πόλης που νίκησε στο Super Bowl.

Δείτε τη live μετάδοση του Associated Press:

LIVE: Kansas City police report shooting at Chiefs parade

Πυροβολισμοί ακούστηκαν κοντά στον σταθμό Union Station, στη διασταύρωση της 27ης οδού με τη λεωφόρο ΜακΓκι. Αμέσως ζητήθηκε από το κοινό να εγκαταλείψει την περιοχή. Εκατοντάδες ήταν αυτοί που έτρεχαν πανικόβλητοι από το σημείο.

Όπως ανέφερε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία της πόλης, «στο τέλος της συγκέντρωσης έπεσαν πυροβολισμοί δυτικά του σταθμού Union Station».

Σημειώνουν ακόμη οι αρχές ότι «αρκετοί άνθρωποι χτυπήθηκαν», χωρίς να είναι σαφές σε τι κατάσταση είναι. Οι τραυματίες είναι 8 με 10 σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση.

kansas__1_
kansas__2_
kansas_shoot

Φωτορεπόρτερ του τοπικού σταθμού KCTV5 είδε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους να δέχονται τη φροντίδα των διασωστών αλλά και δύο στους οποίους γινόταν ΚΑΡΠΑ.

Άλλες πληροφορίες επιμένουν ότι η κατάσταση των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία. Τουλάχιστον πέντε έχουν μεταφερθεί σε ιατρικό κέντρο της πόλης.

Μετά το περιστατικό συνελήφθησαν δύο ένοπλοι που φέρονται να σχετίζονται με το περιστατικό.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.