Μπορεί η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να περάσει απλώς από τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα και να μην παραστεί σε αυτή να σχολιάστηκε δυσμενώς, ωστόσο η απόφασή του να παραστεί σε πάνελ για τις θρησκευτικές ελευθερίες έγινε δεκτή με ικανοποίηση από πολλούς.

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατά την δεκαπεντάλεπτη ομιλία του ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ αποδεσμεύουν 25 εκατ. δολάρια στον αγώνα για την προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας και υπογράμμισε:

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες βασίζονται στην αρχή ότι τα δικαιώματά μας δεν προέρχονται από την κυβέρνηση, αλλά από τον Θεό. Αυτή η αθάνατη αλήθεια διακηρύσσεται στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας μας και κατοχυρώνεται στην Πρώτη Τροποποίηση του Καταστατικού των Δικαιωμάτων του Συντάγματός μας»

Ο κ. Τραμπ τόνισε ότι περίπου το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού ζει σε χώρες όπου οι θρησκευτικές ελευθερίες απειλούνται και υπενθύμισε ότι οι Χριστιανοί είναι οι πλέον διωκόμενοι στον πλανήτη:
» Περισσότεροι από 250 εκατ. Χριστιανοί διώκονται για την πίστη τους. Εκτιμάται ότι 11 Χριστιανοί δολοφονούνται κάθε μέρα» υπογράμμισε.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.