Κάλεσμα για νέα συγκέντρωση την Κυριακή 12/3 στην Αθήνα απευθύνει η ΑΔΕΔΥ και τα συνδικάτα ενώ στις συγκεντρώσεις θα συμμετέχουν και μαθητές, φοιτητές και γονείς.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα στις 12.00.

«Οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και οι πορείες που έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα στις 8 Μάρτη, με αφορμή το τραγικό «έγκλημα» στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε 57 συμπολίτες μας, στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέων παιδιών έδωσε και μήνυμα συνέχισης του αγώνα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ και προσθέτει:

«Στην κατεύθυνση αυτή η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στο νέο συλλαλητήριο των συνδικάτων, των φοιτητικών συλλόγων και των μαζικών φορέων, την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Σύνταγμα, στις 12μμ. Το έγκλημα αυτό δε θα συγκαλυφθεί. Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας».

Το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Συνεχίζουμε με νέο, μεγάλο συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, των συνδικάτων, των φοιτητικών συλλόγων, των μαζικών φορέων, την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Σύνταγμα, στις 12μμ».

Την ίδια ώρα καλεί το Εργατικό Κέντρο Λάρισας στην Κεντρική Πλατεία, τονίζοντας πως «Συνεχίζουμε με περισσότερη ορμή και μαχητικότητα. Δυναμώνουμε την διεκδίκηση».

Επίσης την Κυριακή 12 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι στο Πάρκο Ακαδημίας στην Αλεξανδρούπολη, καλούν σωματεία της περιοχής.

Στα Χανιά το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων, καλεί στις 11πμ στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Συγκεντρώσεις προγραμματίζονται και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.