Δεν σταματά να δημοσιεύει υβριστικά και άκρως συκοφαντικά κείμενα το γνωστό εξ Αθηνών και Βορείου Ελλάδος δίδυμο, που έχασε τα προνόμια της περιόδου Στυλιανού, και μέσω του “Μπαμπουίνου του διαδικτύου” με τον οποίο συνεργάζεται στενά στην Αυστραλία, ξαναχτύπησε.

Μάλιστα για να γίνει πιο εντυπωσιακό το ρυπαρογράφημα του αμόρφωτου “ρομπέν των υπονόμων”, εμφανίζουν τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας ως Αλ Καπόνε της εκκλησίας, που στελεχώνεται από μαφιόζους, εκτελεστές και δράκους της Άπω Ανατολής και γι’ αυτό έχουν ειδοποιήσει και τις αρχές του Σύδνεϋ, για το φόβο των Ιουδαίων, μήπως και τους βρει κανένα κακό.

Μόνο που κακός μπελάς έχει βρει τον ιεράρχη των ομογενών στην Αυστραλία Αρχιεπίσκοπο κ. κ. Μακάριο, με αυτούς που τον πολεμούν με λύσσα, επειδή τους έκοψε τα μακριά χέρια που είχαν απλώσει επί χρόνια στα ταμεία της Αρχιεπισκοπής, με άλλοθι τη στενή σχέση με τον εκλιπόντα Μακαριστό Στυλιανό.

Όσο για το κοινωνικό κατακάθι που αυτοαποκαλείται “δημοσιογράφος” τρομάρα του και βρίζει χυδαία, με τον πιο πρόστυχο τρόπο τον ιεράρχη των Ορθοδόξων Ελλήνων της Αυστραλίας, δεν αξίζει τον κόπο να του απαντήσει κανείς, γιατί θα χωθεί μαζί του στο βούρκο και θα βγει από κει μέσα, μόνο με ακαθαρσίες στην ψυχή και στο μυαλό, όπως το συγκεκριμένο ανθρωποειδές.

Μάλιστα στο θολωμένο του μυαλό, δημιουργεί χαρακτήρες, όπως ομοφυλόφιλους, μαφιόζους και ναρκομανείς, αναφερόμενος κατά τη νοσηρή του φαντασία, στον Αρχιεπίσκοπο, στο στενό του συνεργάτη στην Αρχιεπισκοπή και σε μένα, επειδή για πρώτη φορά εμφανίστηκε κάποιος να του απαντά όπως του πρέπει. Θεωρεί μάλιστα αυτός ο βλαμμένος εκβιαστής, ότι του επιτιθέμεθα συντεταγμένα και ανελέητα, προκειμένου να σταματήσουμε τον αγώνα που κάνει για την “κάθαρση στους κόλπους της εκκλησίας της Αυστραλίας”.

Μόνο που αν κάνουν τον κόπο και διαβάσουν οι αρχές τα φληναφήματα που γράφει, θα πρέπει να του φορέσουν ζουρλομανδύα, γιατί ο άνθρωπος είναι απλά μια κλινική περίπτωση ψυχοπαθούς, που χρήζει βαριάς νοσηλείας σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα.

Επιμένω ότι άλλοι του γράφουν τα κείμενα, αφού ο συγκεκριμένος κρετίνος, δείχνει σε κάθε δημοσίευμα πως διακατέχεται από λεκτική πενία, και περιορίζεται το λεξιλόγιό του σε μερικές δεκάδες γηπεδικές βρισιές, τις οποίες επαναλαμβάνει σε κάθε του γραπτό, για να αποδείξει στους εντολείς του ότι υπάρχει κι αυτός ο κακομοίρης. Πρέπει να είναι από τους τύπους εκείνους όπου σε μια κουβέντα, το μόνο που κάνει είναι να βρίζει και να μουγκανίζει, όπως κάνουν τα ζώα, όταν θυμώνουν επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν.

Βάζει την προσωπική του πινελιά πάντα στην αρχή με τους τίτλους και στο τέλος κάθε ρυπαρογραφήματος.

Προσφάτως δεν ικανοποιήθηκε με την προσωπική του σβουνιά, που παρουσίασε στο δημοσίευμα που του υπαγόρευσαν οι συνεργάτες του εξ’ Αθηνών και Βορείου Ελλάδος, όπου η μια έραβε κι ο άλλος με δικολαβικά τερτίπια κάλυπτε, ώστε να μην είναι μηνύσιμο το κείμενο. Έτσι ο Μπαμπουίνος, που παριστάνει τον “τιμητή” της Ορθοδοξίας στην Αυστραλία, δεν κρατήθηκε και ξαναχτύπησε μέσα σε λίγες μέρες, με εξ’ ολοκλήρου προσωπικό του κείμενο, μνημείο χυδαιότητας και αμορφωσιάς. Μικρή σημασία έχει η γραφική του αφόδευση.

Ας πάμε στο δια ταύτα. Τούτη τη φορά, η γνωστή παρέα των Αθηνών και της Βορείου Ελλάδος, με ένα προσεγμένο κείμενο, προκειμένου να φωτογραφίζει και να μην ονοματίζει πρόσωπα, λόγω παντελούς έλλειψης στοιχείων, προσπαθεί να δημιουργήσει αλγεινή εντύπωση στο αναγνωστικό κοινό, (αυτούς τους πέντε δέκα ανθρώπους δηλαδή, που διαβάζουν αυτό τον οχετό), για το στενό περιβάλλον του Αρχιεπισκόπου. Και λέω μετά βεβαιότητος ότι οι αναγνώστες του δεν ξεπερνούν τους ελάχιστους που αναφέρω, παρά το γεγονός ότι ο ψυχοπαθής του πληκτρολογίου, φτιάχνει πλαστές κάρτες στο Photoshop με τις οποίες εμφανίζει τη “σελίδα” του να έχει τεράστια επισκεψιμότητα, μόνο που ξέχασε ο πλαστογράφος να σβήσει την τελεία στον αριθμό των Αυστραλών επισκεπτών, αφού πουθενά αλλού δεν εμφανίζει το σύστημα τελεία στις επόμενες χιλιάδες, αλλά και δεν είδε επίσης, για να βάλει σε σειρά τον τίτλο της σελίδας του, η οποία μπήκε ανάμεσα στο κενό δύο φωτογραφιών που από κάτω γράφουν no clicks recorded (δεν καταγράφηκαν κλικ).

Αυτοί οι τύποι δημιουργούν τεχνηέντως την εικόνα ότι ο Αρχιεπίσκοπος είναι ένας σύγχρονος Ρασπούτιν, ο οποίος περιβάλλεται από μαφιόζους.

Μόνο που ο κόσμος της Αυστραλίας δεν περίμενε αυτούς τους συκοφάντες που συμπεριφέρονται ως παράσιτα της ομογένειας, για να τους υποδείξουν τι είναι ο Μακάριος. Ούτε πρόκειται να κλονίσουν καμία εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του ιεράρχη τους.

Ακολουθούν Γκεμπελική μέθοδο κι επειδή τους εμφανίστηκα εγώ προσωπικά από το πουθενά, όπως διατυμπανίζουν συνεχώς δεξιά κι αριστερά και τους παρουσιάζω στοιχεία, τους χάλασε η κοσμοθεωρία τους που ήταν να βρίζουν χωρίς να παίρνουν απάντηση και τώρα σκληραίνουν τους χαρακτηρισμούς σε μια απέλπιδα προσπάθεια να επηρεάσουν όσο γίνεται περισσότερους, για το ότι δεν τους επέτρεψε αυτός ο ιεράρχης να απλώσουν το ξερό τους για να αρπάξουν ό,τι επιθυμούσαν και θέλουν να μας πείσουν τώρα ότι δεν επιδιώκουν τίποτε άλλο, παρά την αποκατάσταση της φήμης του Μακαριστού Στυλιανού. Ποιός τη σπίλωσε τη μνήμη πέρα από τους ίδιους με τις πράξεις τους κι όλα αυτά που βγαίνουν στη φόρα ότι έχουν διαπράξει;

Για να δούμε ένα, δύο νέα στοιχεία.

Σε προηγούμενο δημοσίευμα έκανα αναφορά για τις αναλήψεις που έκανε ο ανιψιός του Στυλιανού από το λογαριασμό του θείου του, όσο διάστημα βρισκόταν στην Αυστραλία. Χρήματα που σήκωνε τρίτο άτομο και τα μεταβίβαζε κάθε μήνα στο λογαριασμό του Καλλιούρη. Τα ποσά ήταν όχι απλά μεγάλα, αλλά ιλιγγιώδη, για έναν άνθρωπο που δεν είχε καμία επαγγελματική σχέση με την Αρχιεπισκοπή. Δεν εμφανίζεται πουθενά να παρέχει υπηρεσίες στην εκκλησία της Αυστραλίας και φυσικά δεν γνωρίζουμε πώς και αν τα δικαιολόγησε στην Ελλάδα από ποιά δραστηριότητα προήλθαν, ούτε αν φορολογήθηκαν.

Στη φωτογραφία που βλέπετε, εμφανίζονται οι μεταφορές των χρημάτων. Τα ποσά αυτά βγήκαν από το λογαριασμό του Στυλιανού, ενώ εκείνος όλο εκείνο το διάστημα, νοσούσε βαριά. Ρωτάω ξανά, αν αυτό το γνωρίζουν οι υπόλοιποι συγγενείς που ήταν ανάμεσα στους κληρονόμους του Στυλιανού;

Αφού επιμένουν να παίζουν αυτό το βρώμικο παιχνίδι της συκοφάντησης και δεν λένε να σταματήσουν, ενόψει μάλιστα και του δικαστηρίου που αναμένεται να γίνει σύντομα στην Αθήνα με κατηγορούμενη την εταίρα της παρέας των τριών, της κ. Μώραλη, η οποία διώκεται για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, θα έχουμε το επόμενο διάστημα και άλλες εκπλήξεις που θα αποδεικνύουν με τον πιο περίτρανο τρόπο γιατί λυσσάνε που μπήκα στο παιχνίδι και τους βγάζω τα άπλυτα στη φόρα.

Για παράδειγμα, θα ήταν καλό να μας απαντήσει η κυρία Μώραλη, αν είχαν εκείνη ή ο σύζυγός της επαγγελματική σχέση με την Αρχιεπισκοπή και αν έκοβαν τιμολόγια και μάλιστα υπερτιμολογημένα, όπως λένε κάποιοι “φίλοι τους” ιερείς;

Όσο για τις απειλές του Καλλιούρη περί μηνύσεως που θα υποβάλλει σε βάρος μου, την αναμένω με αγωνία. Να έχει υπόψη του όμως ότι, οι καιροί ου μενετοί. Τι σημαίνει αυτό, θα το μάθει λίαν συντόμως.

Κρικόρ Τσακιτζιάν

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.