Δύο άτομα που φορούσαν μάσκες μπήκαν στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και άνοιξαν πυρ - «Άθλια επίθεση, ψάχνουμε τους δράστες» είπε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών.

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην καθολική εκκλησία Santa Maria στην Κωνσταντινούπολη, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του πρακτορείου ειδήσεων DHA, ένα άτομο έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, δύο άτομα που φορούσαν μάσκες μπήκαν στην καθολική εκκλησία Santa Maria, στη γειτονιά Σαριγιέρ της Κωνσταντινούπολης και άνοιξαν πυρ εναντίον των ανθρώπων που βρίσκονταν στην αίθουσα. Από τους πυροβολισμούς, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια τόνισε πως έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, προσθέτοντας πως «κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στην εκκλησία Santa Maria στην περιοχή Σαριγιέρ, ένας άνθρωπος που παρακολουθούσε τη λειτουργία δέχθηκε επίθεση με όπλο από δύο άτομα που φορούσαν μάσκες και δυστυχώς έχασε τη ζωή του. Έχει ξεκινήσει ευρείας κλίμακας έρευνα για το θέμα και προσπάθειες για τη σύλληψη των δραστών. Καταδικάζουμε έντονα αυτή την άθλια επίθεση».

Τουρκία: Πυροβολισμοί σε καθολική εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη – Αναφορές για ένα νεκρό.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.