Τουρισμός Για Όλους - Τι Ποσά Δικαιούμαι: Το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», προϋπολογισμού 30 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους. Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Άνοιξε η πλατφόρμα για τον κοινωνικό τουρισμό. Οδηγίες για την αίτηση στην πλατφόρμα του κοινωνικού τουρισμού turism4all.

Νέες ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση και το υπουργείο τουρισμού.

Νέες Ημερομηνίες Κοινωνικού Τουρισμού

Θα δοθούν και νέες ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό.

  • Πέμπτη 2 Ιουλίου: ΑΦΜ που λήγουν σε 6 – 7
  • Παρασκευή 3 Ιουλίου: ΑΦΜ που λήγουν σε 8 – 9
  • Σάββατο 4 Ιουλίου: ΑΦΜ που λήγουν σε 0 – 1
  • Κυριακή 5 Ιουλίου: ΑΦΜ που λήγουν σε 2 – 3
  • Δευτέρα 6 Ιουλίου: ΑΦΜ που λήγουν σε 4 – 5
  • Τρίτη 7 Ιουλίου: ΑΦΜ που λήγουν σε 6 – 7
  • Τετάρτη 8 Ιουλίου: ΑΦΜ που λήγουν σε 8 – 9

Σύμφωνα με το υπουργείο τουρισμού για τις υπόλοιπες ημέρες και έως την λήξη της προθεσμίας υποβολής, σήμερα Κυριακή 5 και αύριο Δευτέρα 6 Ιουλίου, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Διαβάστε τα αποτελέσματα για Τουρισμός για Όλους και τις νέες ημερομηνίες κοινωνικού τουρισμού.

Κοινωνικός Τουρισμός – Τι ποσά δικαούμαι;

Το ποσό που δικαιούστε για τον κοινωνικό τουρισμό εξαρτάται από την τιμή συνεργασίας που έχει δηλώσει το κατάλυμα στο οποίο κάνατε κράτηση.

Σε κάθε περίπτωση το ύψος της οικονομικής αξίας του e-voucher που αποτελεί την επιδότηση του δικαιούχου και των ωφελουμένων αυτού, είναι το πενήντα τοις εκατό (50%) ή εξήντα τοις εκατό (60%) για τις κατηγορίες ατόμων με ποσοστό νοητικής ή σωματικής αναπηρίας τουλάχιστον 67%, της δηλωθείσας από τον πάροχο τιμής διανυκτέρευσης κατ’ άτομο, όπως αυτή δηλώθηκε κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής του στο πρόγραμμα, με ανώτατο όριο κατ’ άτομο (δικαιούχο ή ωφελούμενο) και ανά διανυκτέρευση τα τριάντα ευρώ (30€) και την προϋπόθεση της διαμονής των τεσσάρων (4) διανυκτερεύσεων.

Κοινωνικός Τουρισμός Αίτηση

Αναλυτικά οι οδηγίες για τον κοινωνικό τουρισμό στο παρακάτω βίντεο.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.