ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ: Νέο πρόγραμμα τουρισμού για τους απορριφθέντες του προηγούμενου προγράμματος "Τουρισμός για Όλους".

Τη δυνατότητα να συμπεριληφθούν σε ένα δεύτερο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» θα έχουν όσοι δεν συμπεριλαμβάνονται στην τελική λίστα των δικαιούχων, που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 31 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, θα συμπεριληφθούν στο προσεχές διάστημα σε ένα δεύτερο πρόγραμμα που αφορά σε ταξιδιωτικά γραφεία. Με αυτόν τον τρόπο κανείς από όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή και τηρούν τα εισοδηματικά κριτήρια, δε θα μείνει εκτός προγράμματος, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη.

Το νέο πρόγραμμα για τουρισμό θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι του υπάρχοντος προγράμματος μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Η επιδότηση μέσω του e-voucher δίνει τη δυνατότητα στους τελικούς δικαιούχους να επιλέγουν οι ίδιοι τους παρόχους διαμονής.

Φορολογικές δηλώσεις – Παράταση

Μέχρι την Παρασκευή 28 Αυγούστου μπορούν να υποβληθούν οι φορολογικές δηλώσεις του 2020.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο η παράταση δόθηκε προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες και τα φοροτεχνικά γραφεία για την υποβολή τους.

Σημειώνεται ότι, από τις 29 Αυγούστου όσοι καταβάλουν εκπρόθεσμα τις φορολογικές δηλώσεις τους θα κληθούν να πληρώσουν το αντίστοιχο πρόστιμο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.