ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ: Παρακολουθήστε τώρα ζωντανά. Υψώση του Τιμίου Σταυρού Live: Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού - Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Δείτε σε βίντεο παρακάτω για την Εύρεση, την επιλογή του Αληθινού, τον λόγος και το Απολυτίκιο της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, από τον Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιο Μισσό.

Ύψωση Τιμίου Σταυρού

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Live. Υψώση του Τιμίου Σταυρού.

Ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 07.45.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Θεία Λειτουργία Live

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.45

Παγκόσμια Ύψωση του Τιμίου Σταυρού – 14 Σεπτεμβρίου 2020 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Το Ευαγγέλιο της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου 2020. Εορτή της Ορθοδοξίας: Η Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. Η Μνήμη της ΣΤ’ Οικουμενικής Συνόδου. Κατά Ιωάννη: Ο Πιλάτος ενδίδει εις τους Ιουδαίους. Η σταύρωση του Ιησού.

Η συνέχεια στο άρθρο Ευαγγέλιο Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 – Ύψωση του Τιμίου Σταυρού

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ