ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ: Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Παρακολουθήστε από το κανάλι της ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE την ερμηνεία, τους συμβολισμούς Παλαιάς και Καινής διαθήκης και τη σημασία του Ευαγγελίου της Κυριακής προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, από τον Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιο Μισσό.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Κυριακή προ της Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Live: Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού – Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Live. Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία της Κυριακής προ της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 07.45.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 13 Σεπτεμβρίου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής προ της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Χαράλαμπος

Ώρα έναρξης: 07.45
Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού – 13 Σεπτεμβρίου 2020 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης. π. Χαράλαμπος.

Κυριακή προ της Υψώσεως – LIVE

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής προ της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Δείτε live:

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-7)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.