ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέο θαύμα στην Ελένη από την Αμερική στον Ιερό Ναό Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Κερατέα Αττικής . Δείτε τι αναφέρει αναλυτικά ο Ναός.

Η κυρία Ελένη από την Αμερική δέχτηκε μεγάλο θαύμα στο χέρι της μέσα στον Ναό του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου όταν το άλειψε με το θαυματουργό λάδι του Αγίου.

Το χέρι είχε παραλύσει από τροχαίο και δεν άνοιγε. Η κυρία Ελένη είχε κάνει τάμα να έρχεται με τα γόνατα και όχι μόνο εκείνη αλλά πολύς κόσμος από διάφορα μέρη του κόσμου.

Όσα συμβαίνουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία εντός και εκτός Ελλάδος όλα στο ekklisiaonline.gr.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Η συνεχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.