Άγιος Πολύκαρπος - 23 Φεβρουαρίου 2021 - Ώρα 07.45 - Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού - Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Πολυκάρπου του Επισκόπου Σμύρνης.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Live. Αγίου Πολυκάρπου 23 Φεβρουαρίου 2021 07.45 – Άγιος Πολύκαρπος ο Επίσκοπος Σμύρνης.

Ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Πολυκάρπου του Επισκόπου Σμύρνης – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 07.45.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Τρίτης 23 Φεβρουαρίου 2021 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Πολυκάρπου του Επισκόπου Σμύρνης, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.45
Άγιος Πολύκαρπος – 23 Φεβρουαρίου 2021 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Πολυκάρπου του Επισκόπου Σμύρνης.

Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

ΤΩΡΑ- Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Τρίτης 23 Φεβρουαρίου 2021 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Πολυκάρπου του Επισκόπου Σμύρνης, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.