ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΕΙΔΗΣΕΙΣ : Μέγα θαύμα ομολόγησε κοπέλα σήμερα στην Κερατέα, στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαιου και του Ταξιάρχη.

Όπως μας ενημερώνει ο Ιερός Ναός:

Κοπέλα μηχανικός είχε λεμφαδένες και την έκανε καλά ο Ταξιάρχης και ο Άγιος Ιούδας Θαδδαίος και της είπαν πως είχε γίνει λάθος διάγνωση και βρίσκει μόνο μια λεμφαδενιτιδα και άδικα ταλαιπωρήθηκε 6 μέρες. Βγήκαν ψεύτες οι γιατροι.

Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος
Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

Μετά όμως, όταν άκουσε τη διδασκαλία και είδε τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον ακολούθησε μέχρι το σωτήριο Πάθος. Μετά την Ανάληψη του Κυρίου, επέστρεψε στην πατρίδα του Έδεσσα. Εκεί καθάρισε από τη λέπρα τον τοπάρχη Αύγαρο και κατόπιν τον βάπτισε χριστιανό. Αφού δίδαξε και φώτισε με το λόγο της αληθείας πολλούς και ίδρυσε πολλές εκκλησίες στις πόλεις της Συρίας, έφθασε στη Βηρυτό.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

@ekklisiaonline

Γυναίκα μηχανικός θεραπεύτηκε από τον Ταξιάρχη #εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

 

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-5)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.