Μέγα Θαύμα του ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ πάνω από τον τάφο του Αγίου στο μοναστήρι Του στην ΑΙΓΙΝΑ.

Δοξαζω και ευχαριστώ τον Άγιο Νεκταρίο που επέτρεψε μπροστά στα μάτια μου και μπροστά στον ΆΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΑΝΔΡΕΑ την ώρα πού προσκυνουσαμε να επιτελέσει Μέγα Θαύμα του ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ πάνω από τον τάφο του Αγίου στο μοναστήρι Του στην ΑΙΓΙΝ.

Μια Ρουμάνα προσκυνητρια την ώρα πού προσκυνουσε τον τάφο του Αγίου Νεκταρίου και τον ρώτησε με πίστη και κατάνυξη για ένα πρόβλημα που την βασάνιζε, ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ της απάντησε, όπως είναι και η παράδοση για τον τάφο του Αγίου, ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ κτυπωντας με το χέρι Του την μαρμάρινη ταφόπλακα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΌ!!!!

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.