ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέο θαύμα στην εκκλησία του Αγίου Ιουδα του Θαδδαίου στην Κερατέα όπου χιλιαδες πιστοί προσερχονται και προσκυνούν.

΄΄Θαυμα απο τον άγιο δέχτηκε στο παιδακι τους η οικογένεια οταν σε απελπιστική κατάσταση οι γιατροί σήκωναν τα χερια ψηλά η μικρη κρισταλλενια που αντιμετώπιζε σοβαρο προβλημα με την υγεία της στο νοτιαιο μυελο ειναι τελειως καλα μετα απο προσευχη τον γονιων της στο αγιο που φανερώθηκε σε ονειρο στο πατερα ο αγιος και η παναγια ΑΜΗΝ΄΄

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ

Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος

Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού.

Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

Μετά όμως, όταν άκουσε τη διδασκαλία και είδε τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον ακολούθησε μέχρι το σωτήριο Πάθος. Μετά την Ανάληψη του Κυρίου, επέστρεψε στην πατρίδα του Έδεσσα.

Εκεί καθάρισε από τη λέπρα τον τοπάρχη Αύγαρο και κατόπιν τον βάπτισε χριστιανό.

Η συνεχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-7)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.