ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Δείτε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE τι αναφέρει ο αθλητής- Ναιιι είναι επίσημο, ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Tόκυο που ξεκινούν σε λιγότερο από δυο μήνες !!! Τελικά Ο κόπος των τελευταίων τεσσάρων χρόνων ανταμείβεται με το καλύτερο τρόπο.

Και θα αναρωτιέστε πως συνέβη αυτό, αφού σε προηγούμενο μου ποστ περιέγραφα πως δε κατάφερα να πάρω την πρόκριση και πως το όνειρο της Παραολυμπιάδας θα έπρεπε να περιμένει.

Τελικά χρειάστηκε να περιμένει μόνο λίγες μέρες, καθώς η παγκόσμια ομοσπονδία μου έδωσε μία από τις τρεις wildcard που είχε στα χέρια της για αθλητές που πληρούσαν κάποια συγκεκριμένα κριτήρια.
Εγώ, λοιπόν, επιλέχθηκα να είμαι ένας από αυτούς κι έτσι θα βρεθώ στο Τόκυο για να αναμετρηθώ με τους καλύτερους και να κάνω το καλύτερο δυνατό για εμένα, την χώρα μου και τους δικούς μου ανθρώπους. Καθώς θα είμαι και ο πρώτος Έλληνας που συμμετέχει σε Παραολυμπιακούς αγώνες στην επιτραπέζια αντισφαίριση πέρα από τους Παραολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004

Έτσι, ένα μικρό παιδί ΑμεΑ με μια σημαντική αναπηρία, ένα παιδί που οι γιατροί του έλεγαν όταν ήταν σε μικρή ηλικία ότι δε θα μπορεί να αθληθεί και ίσως να μην καταφέρει ακόμα και να περπατήσει, θα βρεθεί να αγωνίζεται στη κορυφαία διοργάνωση που αποτελεί την ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή – και αυτό συμβαίνει μετά Απο μεγάλη προσπάθεια θέληση πίστη και επιμονή αλλά και γιατί υπήρχαν άνθρωποι γύρω μου που πίστεψαν σε εμένα, αγωνίστηκαν για εμένα και έκαναν θυσίες για εμένα.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ, λοιπόν, στον προπονητή μου @polychronispolitsis , στην οικογένεια μου ,στην ομοσπονδία @eaom_amea , στο σύλλογο μου Π.Α.Σ.Κ.Α ,στους γυμναστες μου @performancepros ,το @geitonasedu που με στηριξαν μέσα στα χρόνια,τον coach Χρήστο Λαμη που βοηθάει στην επίτευξη τον προπονήσεων και σε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια μου με τον οποιοδήποτε τρόπο όλα αυτά τα χρόνια.
Μην σταματήσετε να κυνηγάτε τα όνειρα σας ότι κι αν σας λένε οι άλλοι όλα είναι δυνατά.

Το παιδί του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου που οι γιατροί είπαν πως δεν θα γίνει ποτέ αθλητής.

Μάριος Χατζηκυριάκος

@ekklisiaonline

Πρωταθλητής με τη βοηθεια του Αγιου Ιούδα του Θαδδαιου #θαδδαιος

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.