ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Πλήθος κόσμου αυτήν την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού στον Πανηγυρικό Εσπερινό της Εορτής του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου.

Πανηγυρικός Εσπερινός Live – Άγιος Ιούδας ο Αδελφόθεος ο Θαδδαίος.

Ο Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και Θεαδέλφου – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 19.30.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 18 Ιουνίου 2020 με τον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και Αδελφόθεου, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: Δημήτριος Λουπασάκης.

Ώρα έναρξης: 19.30
Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος – 18 Ιουνίου 2020 – Ώρα 19.30 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και Θεαδέλφου. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.63 (8 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Μαρια Σταυρινου

Εχω προβλημα με το γονατο μου ειπε ο γιατρος παει για επεμβαση κι φοβαμε το ιδιο με τον αιχενα κι την μεση μου