ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΤΟΥ ΘΑΔΔΑΙΟΥ - ΘΑΥΜΑ: Το θάυμα του Αγίου Ιούδα του θαδδαίου σε υγειονομικό μετά την επίκληση της προσευχής. Δημοσιεύουμε την ομολογία του θαύματος όπως ακριβώς μας την έστειλε η κα. Κωνσταντίνα Αντωνιάδη και αποτελεί και τάμα της στον Άγιο Ιούδα τον Θαδδαίο.

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να αναφέρω ένα θαύμα που μου έκανε ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος. Ενώ δεν τον γνώριζα σαν Άγιο σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου μέσα κ από την σελίδα σας (ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online) μαθαίνω γι’ αυτόν τον Άγιο ότι η προσευχή μου που είναι 9ημερου βοηθάει για τις άλυτες υποθέσεις.

Είμαι υγειονομικός 6 μήνες σε αναστολή είχα απελπιστεί παρακαλούσα να γίνει κάτι να νοσήσω από κορονοϊό οτιδήποτε για να μπορέσω να γυρίσω. Δεν πρόλαβα να ξεκινήσω την προσευχή του κ την επόμενη μέρα ξυπνάω άρρωστη. Πάω να κάνω τεστ για σιγουριά κ όντως βγήκα θετική στον ιό. Η βοήθεια του ήταν άμεση.

Αμέσως έγινε η άρση της αναστολής μου κ με την βοήθεια του Αγίου το ξεπέρασα γρήγορα κ γύρισα στη δουλειά που με τα δεδομένα εκείνα ήταν για 3 μήνες μόνο επιστροφή. Στον μήνα ξανά κάνω την προσευχή του να γίνει κάτι κ να μην φύγω τόσο σύντομα να πάρω μια παράταση.

Ακριβώς την μέρα που τελείωσε η προσευχή Του βγήκε ανακοίνωση ότι θα μείνουμε 6 μήνες στην εργασία. Η βοήθεια του ήταν άμεση σε ένα αλήθεια άλυτο πρόβλημα όπου δεν υπήρχε καμία λύση από πουθενά κ χωρίς να τον γνωρίζω με το που τον επικαλέστηκα έκανε την εμφάνιση του.

Θα τον ευγνωμονώ μια ζωή. Του είχα τάξει να δημοσιεύσω τα θαύματα του για να τον γνωρίσει κ άλλος κόσμος.

Ευχαριστώ.

Κωνσταντίνα Αντωνιάδη
Υγειονομικός

Διαβάστε την θαυματουργή προσευχή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.