ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΤΟΥ ΘΑΔΔΑΙΟΥ - ΘΑΥΜΑ: Το θάυμα του Αγίου Ιούδα του θαδδαίου σε υγειονομικό μετά την επίκληση της προσευχής. Δημοσιεύουμε την ομολογία του θαύματος όπως ακριβώς μας την έστειλε η κα. Κωνσταντίνα Αντωνιάδη και αποτελεί και τάμα της στον Άγιο Ιούδα τον Θαδδαίο.

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να αναφέρω ένα θαύμα που μου έκανε ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος. Ενώ δεν τον γνώριζα σαν Άγιο σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου μέσα κ από την σελίδα σας (ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online) μαθαίνω γι’ αυτόν τον Άγιο ότι η προσευχή μου που είναι 9ημερου βοηθάει για τις άλυτες υποθέσεις.

Είμαι υγειονομικός 6 μήνες σε αναστολή είχα απελπιστεί παρακαλούσα να γίνει κάτι να νοσήσω από κορονοϊό οτιδήποτε για να μπορέσω να γυρίσω. Δεν πρόλαβα να ξεκινήσω την προσευχή του κ την επόμενη μέρα ξυπνάω άρρωστη. Πάω να κάνω τεστ για σιγουριά κ όντως βγήκα θετική στον ιό. Η βοήθεια του ήταν άμεση.

Αμέσως έγινε η άρση της αναστολής μου κ με την βοήθεια του Αγίου το ξεπέρασα γρήγορα κ γύρισα στη δουλειά που με τα δεδομένα εκείνα ήταν για 3 μήνες μόνο επιστροφή. Στον μήνα ξανά κάνω την προσευχή του να γίνει κάτι κ να μην φύγω τόσο σύντομα να πάρω μια παράταση.

Ακριβώς την μέρα που τελείωσε η προσευχή Του βγήκε ανακοίνωση ότι θα μείνουμε 6 μήνες στην εργασία. Η βοήθεια του ήταν άμεση σε ένα αλήθεια άλυτο πρόβλημα όπου δεν υπήρχε καμία λύση από πουθενά κ χωρίς να τον γνωρίζω με το που τον επικαλέστηκα έκανε την εμφάνιση του.

Θα τον ευγνωμονώ μια ζωή. Του είχα τάξει να δημοσιεύσω τα θαύματα του για να τον γνωρίσει κ άλλος κόσμος.

Ευχαριστώ.

Κωνσταντίνα Αντωνιάδη
Υγειονομικός

Διαβάστε την θαυματουργή προσευχή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.