Μέχρι προ ολίγων μηνών, δεν έβρισκες τίποτε αρνητικό για τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα στα γνωστά ιστολόγια και λοιπές ιστοσελίδες των ταλιμπάν πρακτόρων της ανίερης Μοσχοβίας στην Ελλάδα, των ελεεινών και τρισάθλιων γενίτσαρων και υβριστών της Μεγάλης Εκκλησίας και του Μεγάλου Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου.

Τα θλιβερά αυτά ανθρωπάκια που επιτελούν το κατά της Ελλάδος και της Εκκλησίας της έργο της Μοσχοβίας (απορώ γιατί με τόση ανοχή από τις ελληνικές αρχές και τις μυστικές υπηρεσίες…) ανακάλυψαν ξαφνικά… “καινοφανείς απόψεις” του Μητροπολίτη Ταμασού! Και παραθέτοντας τη φωτογραφία του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, περίπου μας λένε ότι αυτές οι “καινοφανείς απόψεις” οφείλονται στην μεταστροφή του Κύπριου Ιεράρχου υπέρ των θέσεων του Οικουμενικού Πατριαρχείου!!!

Αυτό που αρνούνται να κατανοήσουν και να αποδεχθούν είναι ότι η Μοσχοβία πέθανε. Και τώρα ζούμε τον μακρόσυρτο επιθανάτιο ρόγχο της. Και πεθαίνοντας η μήτρα του παγκόσμιου κακού, σύντομα θα οδηγηθούν στον θάνατο και τα βρώμικα τέκνα της, τα τέκνα του διαβόλου και του θανάτου.

________________________________________

Υ.Γ. Το γεγονός ότι τα ίδια αυτά κέντρα υποστηρίζουν αναφανδόν τον πατέρα Αντώνιο της “Κιβωτού”, πλήττει στη συνείδηση κάθε λογικού ανθρώπου το τεκμήριον της αθωότητος.

Κρίμα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.