ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέα συγκλονιστική ομολογία Πίστεως από τον Ιατρό του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ Π Μαραβελάκη που βρέθηκε στην εκκλησία Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου.

Αναλυτικά δήλωσε:

Είμαι ο Παναγιώτης Μαραβελάκης από το νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ και ερχόμαστε εδώ στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου γιατί μας προστατεύει και μεσιτεύει στο Χριστό για χάρη μας.

Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και πριν από χρόνια βρήκα ένα εικονάκι του στο δρόμο σε σχήμα ψαριού.

@ekklisiaonline

Γιατρος από το ΣΩΤΗΡΙΑ ομολογεί θαυμα από τον Αγιο Ιούδα Θαδδαιο#προσευχη #θαδδαιος #εκκλησια

♬ original sound – Εκκλησία Online

Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος

Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού.

Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

Μετά όμως, όταν άκουσε τη διδασκαλία και είδε τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον ακολούθησε μέχρι το σωτήριο Πάθος. Μετά την Ανάληψη του Κυρίου, επέστρεψε στην πατρίδα του Έδεσσα. Εκεί καθάρισε από τη λέπρα τον τοπάρχη Αύγαρο και κατόπιν τον βάπτισε χριστιανό.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.