ΆΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Συγκινητικά τα λόγια του π Δημητρίου , εφημερίου των Αγίων Ισιδώρων του Λυκαβηττού στον μεθέορτο Εσπερινό των Αγίων Ισιδώρων.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Π ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΄΄Τίποτα δεν είναι αδύνατο για τους Αγίους.

Όσο θέλει ο Θεός θα είμαι εδώ, πάντοτε πίστευα πως όσο μας θέλει ο Θεός μας κρατάει, μας δίνει τη δύναμη και την υπομονή, αν ο θεός θέλει να μας σταματήσει το κάνει.

Η συνείδηση του καθενός είναι ό,τι καλύτερο. Έχω μάθει στη ζωή μου να ακούω , να βλέπω και να μη μιλώ και μέχρι αυτή τη στιγμή αυτό κάνω γιατί περιμένω ο Θεός να μιλήσει τελευταίος, εξάλλου μίλησε και στην ασθένειά μου, και στη λειτουργία μου.

Μπορεί να στενοχωριέμαι ανθρώπινα αλλά έχω εμπιστοσύνη στο Θεό, στέλνει τους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη ώρα.

Γράφουν ότι έχω παιδιά πολλά, όχι έχω μόνο δυο κορίτσια. Είναι ωραίο να γράφει κάποιος αλλά να γράφει απλά, όμορφα και αληθινά, με απλότητα και αγάπη αφού πρώτα τον γνωρίσει. Έτσι με προσέγγισαν και εμένα οι Άγιοι Ισίδωροι, μου έδωσαν ελπίδα και έτσι μπόρεσα και τους δέχτηκα, μιλώ ανθρώπινα. Γράψανε ότι είμαι μικρός στην ηλικία είμαι 63 ετών , έχω δυο κορίτσια. Οι πατέρες εδώ είναι πνευματικά παιδιά του Τιμίου Σταυρού. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι έρχονται εδώ.΄΄

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.