ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Μέγα θαύμα στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου - Θαύμα του Ταξιάρχη. Διαβάστε την προσευχή Αγίου Ιούδα Θαδδαίου.

Μεγαλο θαυμα δέχθηκε η οικογένεια Δημητροπουλου προσευχομενη στον αγιο Ιουδα και στο Ταξιαρχη και της εμφανίστηκε δυο φορες μια σε εκείνη μια στη κόρη τις πανύψηλος ίσα με το μπαλκόνι και τους είπε να τον φέρουν με τα πραγματά του μαζί στο ναό του αγίου και στη παναγία τη πορταήτισα και το έκαναν σήμερα πράξη νανε ευλογημενο.

Θαύμα μεγάλο έγινε στο παιδί της κυριας Χρήστηνας Δημητροπουλου στο παιδί της και είχε δυο φορές εμφάνιση του Ταξιάρχη και της ζήτησε να φερει στο ναό του αγίου τα πραγματά του όλα και παπουτσια και να τα αφήσει στον Άγιο και τη παναγια.

Είναι σε εξέλιξη το παρεκλησι του αφου ηχαμε ενημεροθεί από την οικογένεια μάλιστα λογω του λοκ νταουν εκείνη δεν ερχόντουσαν και τους φανερώθηκε και αυστηρά είπε γιατί δε με μεταφέρετε.

Σήμερα ήρθανε και εντός των ημερών θα είναι έτοιμος ο χώρος που θα τοποθετηθούν στο δικο του παρεκλησιο βοηθεια μας βοηθεια τους.

Διαβάστε την Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.