ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Ένα συγκλονιστικό γεγονός αποκάλυψαν οι κάτοικοι της Βαρυμπόμπης σήμερα 12 Νοεμβρίου 2021 στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

ΤΩΡΑ- Μέγα σημείο στη Βαρυμπόμπη : Δακρύζει ο Άγιος Ανδρέας στην Εκκλησία που σώθηκε από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη, ενώ γύρω όλα τα δέντρα είναι καμένα.

Δακρύζει μύρο η εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα στην εκκλησία που βρίσκεται έξω από μάντρα σπιτιού στην Βαρυμπόμπη απέναντι από το ΤΑΤΟΙ CLUB όπου κατά τη διάρκεια της φωτιάς του Καλοκαιριού που καταστράφηκε μεγάλο μέρος της περιοχής σε εκείνο μόνο το σημείο η φωτιά έγλειψε απλά την Εκκλησία και γύρισε με θαυμαστό τρόπο πίσω και έτσι σώθηκε και το σπίτι των ανθρώπων.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:

@ekklisiaonline

Μεγα σημείο : Δακρυζει μυρο η εικονα του Αγιου Ανδρέα στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ που σωθηκε από τη φωτια- Αγιος Ανδρέας #ανδρεας #αγιος

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Άγιος Ανδρέας ο Απόστολος ο Πρωτόκλητος και Πολιούχος Πατρών. Ο Άγιος Φρουμέντιος ο Αρχιεπίσκοπος Αβησσυνίας. Ο Άγιος Αλέξανδρος ο Επίσκοπος Μηθύμνης. Κατά Ιωάννη: Οι πρώτοι μαθητές. Ο Ιησούς καλεί το Φίλιππο και το Ναθαναήλ. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση.

Διαβάστε περισσότερα και τώρα τη συνέχεια στο άρθρο Ευαγγέλιο Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 – Άγιος Ανδρέας

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.