ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ : Μυροβλυζει εικονα σε σπίτι πολυτέκνων στη Λαμια που την πήραν από τη Μονη Εισοδίων της Θεοτοκου #εισοδια #θεοτοκος #λαμια.

Μέγα θαύμα μαρτυρά η οικογένεια του Λεωνίδα Πασχαλίδη που ήρθε από τη Λαμια στην Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου στο Μαρκόπουλο Ωρωπού.

Όπως αναφέρουν φεύγοντας μια κυρία τους χάρισε μια εικόνα της Παναγίας και το θεώρησαν μεγάλη ευλογία. Την τοποθέτησαν ευλαβικά στο εικονοστάσι. Αίφνης σήμερα , 2 μέρες πριν την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, η εικόνα μυρόβλησε και ευωδίασε όλο το σπίτι.

@ekklisiaonline

Μυροβλυζει εικονα σε σπίτι πολυτέκνων στη Λαμια που την πήραν από τη Μονη Εισοδίων της Θεοτοκου #εισοδια #θεοτοκος #λαμια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Διαβάστε ακόμη: ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.