ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Κλιμακώνονται οι επιθέσεις στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE έπειτα από το προχθεσινό συμβάν.

Στη δίνη μιας ασύμμετρης επιθέσεως πρωτοφανών διαστάσεων έχει βρεθεί το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE εδώ και δυο ημέρες επειδή ετόλμησε να αντιταχθεί εις τον εξευτελισμόν του ιερού προσώπου της Θεοτόκου, ιδιαίτερα μέσα στον Δεκαπενταύγουστο οπότε και εκατομμύρια χριστιανοί την τιμούμε.

Καθημερινώς η συντακτική ομάδα δέχεται εκατοντάδες απειλητικά μηνύματα, ομάδες αθέων έχουν κυριολεκτικά κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εφημερίδος όπου καταφέρονται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο της Παναγίας.

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα ενημερώνουν τους αναγνώστες αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο πως δεν εκφοβίζονται, δεν καταθέτουν τα όπλα και θα συνεχίσουν μέχρι τέλους να υπερασπίζονται τα ιερά σύμβολα της Πίστεώς μας με οποιοδήποτε κόστος.

Προσφεύγουμε για άλλη μια φορά στη δικαιοσύνη, σήμερα, για να σταματήσει όλη αυτή η άθλια απόπειρα εκφοβισμού και φίμωσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

χαιρετώ είδα τι κείμενο και ότι χρειαστείτε εδώ μαζί σας να βοηθήσουμε. η Ελλάδα είναι ένθεη. πατρίς θρησκεία οικογένεια αν τους αρέσει. αν όχι σπίτια τους.