ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέο συγκλονιστικό θαύμα ομολόγησε πιστός και γιος αρρώστου ανθρώπου σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας.

ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Η αλήθεια είναι ότι ο μπαμπάς μου ήταν νεκρός και ξαναγύρισε στη ζωή και τώρα είναι ξύπνιος και χρειάζεται μόνο φυσιοθεραπείες.

Μένω στο Λαύριο και δεν χρειάζεται να πεις τίποτα, ο Άγιος μας έφερε εδώ μας έδωσε τα χαρτιά του και τις προσευχές του από το πουθενά.

Κανείς δεν το πίστευε ότι θα σωθεί. Ο ιός αυτός είναι κακός, ο μπαμπάς μου ξύπνησε, οι γιατροί δεν περίμεναν ότι θα ζήσει.

Να μας σκεπάζει όλους η χάρη του Αγίου.

@ekklisiaonline

Ήταν νεκρος και αναστήθηκε με την προσευχη Αγιου Ιούδα Θαδδαιου#προσευχη #θαδδαιος #εκκλησια #ιουδας

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.