Στόχος συντονισμένης επίθεσης το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Άθλια, συντονισμένη και άνιση επίθεση δέχεται τις τελευταίες ώρες η ηλεκτρονική εφημερίδα ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. Με μεθόδους παρακράτους έχουν μπλοκάρει τα κοινωνικά μέσα της εφημερίδος και παρουσιάζονται συνεχόμενες επιθέσεις στην ιστοσελίδα.

Αποτέλεσμα αυτής της άνανδρης επίθεσης είναι να έχουν σβηστεί πάνω από τα μισά άρθρα της ιστοσελίδος όπως και το ότι δεν μπορούν να δημοσιεύονται τα περισσότερα νέα άρθρα.

Πρόκειται για μια συντονισμένη επίθεση η οποία είχε προαναγγελθεί μέρες πριν με απειλητικά μηνύματα σχετικά με τη δημοσίευση συγκεκριμένου ρεπορτάζ το οποίο δημοσιεύθηκε παρά την τρομοκράτηση όπως επίσης και με τη στάση που κρατά η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στο ζήτημα του συλλαλητηρίου για το όνομα των Σκοπίων.

Αποτέλεσμα αυτής της άθλιας επίθεσης είναι να έχουν τρομοκρατηθεί 9 εργαζόμενοι, οικογενειάρχες, οι οποίοι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά εξαιτίας της μανιώδους προσπάθειας συγκεκριμένων ανθρώπων με ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις οι οποίοι θέλουν να σιωπούμε και να μην παρεκκλίνουμε από τας υποδείξεις.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ και δεν φοβόμαστε, είμαστε εδώ όλοι, μέχρι να μας κλείσουν.

Ζητούμε ένα τεράστιο συγνώμη από τους αναγνώστες για την ταλαιπωρία και τους καλούμε να αναζητήσουν τα άρθρα μας στην ιστοσελίδα τώρα που έχουμε αποκλειστεί από τα κοινωνικά μέσα.

 

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.67 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.