ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Πλήθη λαού συρρέουν από το πρωί στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Κερατέα Αττικής όπου δακρύζει η εικόνα του Ταξιάρχη Λαυριώτη.

Δεκάδες πιστοί προσέρχονται στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Κερατέα Αττικής όπου δακρύζει η εικόνα του Ταξιάρχη Λαυριώτη.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Απίστευτες εικόνες σήμερα στην Εκκλησία του Ταξιάρχη Λαυριώτη. «Νιώσαμε τράνταγμα σα σεισμό, έτρεχαν τα μάτια του».

Μέγα σημείο εμφανίσθηκε σήμερα στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Κερατέα. Δεκάδες πιστοί επώνυμα καταμαρτυρούν το θαύμα.

«Νιώσαμε τράνταγμα σα σεισμό, έτρεχαν τα μάτια του κόκκινα συνέχεια» είπαν οι προσκυνητές.

Ειδοποιήθηκε η Μητρόπολη Μεσογαίας.

Οι υπεύθυνοι του Ναού μας είπαν πως τα μάτια του Ταξιάρχη έγιναν καταγάλανα, κάποια στιγμή όλοι ένιωσαν ένα δυνατό σεισμό μέσα στον Ναό με αποτέλεσμα να πέσουν τα αντικείμενα και οι εικόνες.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΡΙΑΣ:

Είμαστε στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο και ο Ταξιάρχης μας καλοδέχτηκε και άνοιγε τα μάτια του , δάκρυζε και χαμογελούσε. Είχαν διαστολή οι κόρες των ματιών τους.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο ΤΩΡΑ: «Νιώσαμε τράνταγμα σα σεισμό, έτρεχαν τα μάτια του»- Απίστευτες εικόνες σήμερα στην Εκκλησία του Ταξιάρχη

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Αφού σας βλέπεις άπιστους με μάσκες μέσα στον οίκο του Θεού τι θέλατε να κάνει ; θα κλαίει...βγάλτε τις μάσκες .

2

Καλημέρα σάς και σέ όλον τον κόσμο με υγεία αγάπη πίστη