ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ: Κυριακή της Σαμαρείτιδος: Ο Ιερός Ναός θα λειτουργήσει κεκλεισμένων των θυρών για τους πιστούς. Παρακολουθήστε ζωντανά τώρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ: Κυριακή της Σαμαρείτιδας – 17η Μαΐου 2020 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κυριακής της Σαμαρείτισσας.

Παρακολουθήστε τώρα σε live μετάδοση.

Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Κυριακή της Σαμαρείτιδος: Ο Ιερός Ναός θα λειτουργήσει κεκλεισμένων των θυρών για τους πιστούς.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία της Κυριακής της Σαμαρείτιδος – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Κυριακή 17 Μαΐου 2020 07.45.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 17 Μαΐου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής της Σαμαρείτιδος, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.45

Κυριακή της Σαμαρείτιδας – 17η Μαΐου 2020 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κυριακής της Σαμαρείτισσας. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.91 (11 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

4 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Χριστός Ανέστη Πάτερ Δημητριε να σας δίνει δύναμη ο Τίμιος Σταυρός και να εύχεστε για όλο τον κόσμο και στο τέλος αν θυμηθηται και για εμένα τον ανάξιο Γεωργίο και την οικογένεια μου αμην

2

Χριστός Ανέστη Πάτερ Δημητριε να σας δίνει δύναμη ο Τίμιος Σταυρός του Χριστού ευχαριστούμε για όλα όσα κάνετε, παρακαλώ να εύχεστε για όλους και στο τέλος αν θυμηθηται και για εμένα τον ανάξιο και την οικογένεια μου αμην

3

Πώς μπορώ να στείλω ονόματα?

4
ΕΥΣΤΡΆΤΙΟΣ

ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΎΣΕΩΣ
ΝΙΚΟΛΆΟΥ+ ΕΙΡΗΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΊΟΥ+ΜΑΡΙΑΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ+ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΣ
ΕΥΣΤΑΘΊΟΥ+ΜΑΡΙΑΣ