Ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος απάντησε στις αντιδράσεις, επιμένοντας στα όσα είπε και προσπαθώντας να εξηγήσει – χωρίς επιτυχία – τους λόγους που τον οδήγησαν να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο.

Σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του Mega και μετά το σάλο για τις παραπάνω δηλώσεις, ο Μητροπολίτης επανήλθε λέγοντας: «Σέβομαι τη γυναίκα διότι είχα μάνα, 3 νύφες και 3 αδερφές. Και πάνω απ’ όλα, η μεγάλη μάνα μας, η Παναγία. Αλλά δεν μπορεί ένας αρχιερεύς να αφήνει ανεξέλεγκτο τον θόρυβο εκ μέρους των γυναικών την ώρα του μεγάλου Αγιασμού. Εκείνες φώναζαν, δεν κάνω διάκριση σε κανέναν.

Αλλά τι δηλαδή; Θα χαϊδεύουμε την αμαρτία;». «Δεν έμαθα να χαϊδεύω στη ζωή μου. Δεν πρέπει να πω δυο κουβέντες στον λαό;», συνέχισε. «Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι με έχουν μανία εδώ από τον καιρό που με έστειλε η εκκλησία. Τι να κάνουμε; Δεν είναι η πρώτη φορά. Και την άλλη φορά πριν 4 μήνες, δε με έβγαλαν πάλι στα site; Διότι σχολίασα τη γυναικοκτονία. Δηλαδή η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος; Ανθρωποκτονία έχουμε. Ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο», κατέληξε.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.