ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Κοσμοσυρροή απόψε το βράδυ εις τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Αμαρούσιο Αττικής όπου ευρίσκεται η άφθαρτη χείρα της Αγίας Άννης.

Μαρούσι ΤΩΡΑ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε απόψε Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 η ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Νικόλαου Πουλάδα εις τον Ιερόν Ναόν Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Αμαρούσιο Αττικής όπου ευρίσκεται η άφθαρτη χείρα της Αγίας Άννης με θέμα: ΄΄Όποιος δεν το βάζει κάτω στις θλίψεις αλλά υπομένει με ευχαριστία θα πάρει μισθό μάρτυρα΄΄.

Μεταξύ άλλων ανέφερε : Το μαρτύριο της συνειδήσεως δεν θα το αποφύγει κανένας μας. Αυτό είναι διαρκές . Είναι ένα μαρτύριο που δεν μοιάζει με αυτά που βίωσαν οι Μεγαλομάρτυρες.

Είναι ένα μαρτύριο που δεν πονά όσο το σώμα, αλλά πονά η ψυχή , και ο πόνος της ψυχής αδερφοί μου, θα το έχετε καταλάβει και εσείς πολλές φορές, είναι πολύ χειρότερος από τον πόνο του σώματος.

Γι αυτό το λόγο, το μαρτύριο της συνειδήσεως που όλοι το περνάμε και θα το περάσουμε θα έχει μεγαλύτερη αξία στα μάτια του Θεού και βλέπουμε εδώ πως το περιγράφουν οι Άγιοι Πατέρες.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.