ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Προσκυνήτρια περιγράφει με συγκινητικό τρόπο στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου Λυκαβηττού, την προσωπική της εμπειρία με τον Τίμιο Σταυρό.

Ζωντανή Ηχογράφηση από τον Εορτασμό του Ιερού Εικονοστασίου του Αγίου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου στις 19 Ιουνίου του 2019 πού βρίσκεται μπροστά στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού Αθηνών.

Πριν από το Πάσχα, βγαίνοντας από το ταξί, μπερδυετηκε το πόδι μου και έφυγε όλο μου το σώμα έξω από το ταξί, είχα τα χέρια μου μεσα και το στήριξα εκεί και δεν μπορούσα να κλεισω το χερι μου.

Ήταν πρησμένο, δεν μπορούσα να το κλείσω, και συνεχεια έλεγα θα γινει καλά θα περάσει.

Η πίστη μου με έχει σώσει πολλές φορές, ήρθα στο Παρεκκλήσι του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου και το χέρι μου κλεινει , έγινε τελείως καλά.

Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού.

Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.