ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Η αναισθησιολόγος Χαρούλα Δημητριάδη εξομολογείται για πρώτη φορά το μέγα σημείο που της συνέβη με τον Αγιο Παίσιο στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Καλησπέρα , ονομάζομαι Χαρούλα Δημητριάδη του Φαίδωνος είμαι Ιατρός αναισθησιολόγος από την Παλλήνη και το 2017 διαγνώσθηκα με όγκο στο κεφάλι.

Αρχικά με βασάνιζαν πονοκέφαλοι που σταδιακά γίνονταν πιο συχνοί και πιο έντονοι, ανεξήγητη ναυτία, εμετός προβλήματα όρασης, όπως θολή όραση ενώ είχα δυσκολίες με την ισορροπία και στην ομιλία.

Τελικά μετά από πολλές εξετάσεις διαγνώσθηκα με μηνιγγίωμα, είναι ένας όγκος που εμφανίζεται στις μεμβράνες που περιβάλλουν τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.

Μου είπαν πως ευτυχώς ήταν καλοήθης και πως θα χρειαζόταν να κάνουμε περαιτέρω εξετάσεις μετά από 5 εβδομάδες.

Πήγα και προσκύνησα τον Άγιο Παίσιο στην Παναγία Κολοκυνθούς στο Περιστέρι με το σύζυγό μου και τα παιδιά μου, φόρεσα το σκουφάκι του για ευλογία και μου έδωσαν λαδάκι ευλογημένο από τους Ιερείς.

11 μέρες μετά πήγα πάλι για τις προγραμματισμένες εξετάσεις στο Γενικό-Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών τον Άγιο Σάββα και το θαύμα είχε γίνει! Ήταν καθαρές, ο όγκος είχε εξαφανιστεί. Μεγάλο το όνομα του Αγίου Παισίου.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.