Στη Ρόδο μεταβαίνει σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για να παραστεί εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 73ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.

Ζήτω τα Δωδεκάνησα (14 είναι) ! Ζήτω στους ακρίτες που φυλάνε Θερμοπύλες και ευχαριστούμε μόνον τον Θεώ που με την βοήθεια του ζούνε με ελλιπή ιατρική περίθαλψη, συγκοινωνία, παιδεία, Δημόσιες υποδομές, Ψυχαγωγία, Απασχόληση κ.λ.π. Διαχρονικά οι κυβερνήσεις έως σήμερα, είναι ανάξιες να στηρίξουν, να υποστηρίξουν τα σύνορα της Ελλάδας, τα σύνορα της Ευρώπης που είναι τα νησάκια μας !

Το κράτος των Αθηνών να μας θυμάται όλο τον χρόνο, όχι προεκλογικά. Καμία επιβράβευση σε κανέναν λέκτορα βουλευτή αντιπολίτευσης και σε κυβερνώντες. Μόνο φόρους πληρώνουν, που έπρεπε να πληρώνετε τους κατοίκους των μικρών νησιών και των βραχονησίδων γιατί αυτοί μας και σας κάνουν υπερήφανους, αυτοί υπηρετούν όλη τους την ζωή παραγκωνισμένοι, είναι υπέρ αληθινοί πατριώτες και υψώνουν την Ελληνική Σημαία μας σε κάθε βράχο του Αιγαίου !

Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός

Υ.Σ. Όσο για τα υποδήματα της Αξιότιμης Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, μας έδειξε περίτρανα που μας έχουν γραμμένους……… και εγώ κόρη μου έχω πρόβλημα, μα δεν εμφανίζομαι με γαλότσες, (δεν είναι και ορθοπεδικά απ΄ ότι είπε φίλος Φαρμακοποιός)και σε μια μέρα επετείου της Δωδεκανήσου ….. Άντε και του χρόνου μας….

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.62 (13 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.