Απίστευτη αντίδραση του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης σε Μητροπολίτες.

Σε μια πρωτοφανή επίθεση στην Εκκλησία και σε Μητροπολίτες προχώρησε πριν λίγη ώρα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφορικά με την κριτική που δέχθηκε τόσο από το Οικουμενικό Πατριαρχείο όσο και από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ.

Δε δίστασε να αποκαλέσει τους επικριτές του ως ΄΄κάποιοι που φορούν ράσα΄΄.

Αναλυτικά έγραψε:

Βάζουν από Νέα Δημοκρατία κάποιους που φορούν ράσα αλλά προφανώς έτσι δεν τα τιμούν (εντολή από ΝΔ;) να ασχοληθούν με την προ πενταετίας ιστορία των χειρογράφων της Μονής Διονυσίου. Όλα τα περιμέναμε από τους θεομπαίχτες της ΝΔ αλλά και οι ρασοφόροι (ελάχιστοι) στο παιχνίδι;

Τι είχε προηγηθεί

Ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ αναφέρθηκε στους πολιτικούς που θυμούνται την Εκκλησία προεκλογικά και ειδικά στηλίτευσε εκείνους που πωλούν τον Χριστό, αναφερόμενος εμμέσως στον Κυριάκο Βελόπουλο.

«Οι ημέρες είναι πονηρές καθώς διανύουμε προεκλογική περίοδο. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις. Ένα μόνο έχω να συστήσω στον κόσμο και θα πρέπει να το έχει καλά στο νου του πριν πάει να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα που είναι υποχρέωσή μας και η πεμπτουσία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Να προσέξουν τη συνέπεια των λόγων των ανθρώπων που θα επιλέξουν να τους εκπροσωπούν.

Όσοι πωλούν μεταφορικά και κυριολεκτικά τον Χριστό και φέρνουν στο φως ακόμη και χειρόγραφες επιστολές του δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι ξεπερνούν τα όρια του γραφικού. Δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να εκπροσωπούν στο κοινοβούλιο τους Έλληνες πολίτες. Δεν μπορεί οποιοσδήποτε πολιτικός για να μαζέψει ψήφους να πουλά πατρίδα και Χριστό. Φτάνει πια».

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.33 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Δημήτριος Ν. Χατζηνικολάου

Ὀφείλει νὰ τοποθετηθῇ πάραυτα καὶ ἡ ἐν Ἁγίῳ Ὄρει Ἱ. Μ. Διονυσίου. Ἀρκετοὺς κορόιδεψε ὁ ἀφοριστέος θεομπαίχτης ἀπατεὼν Βελόπουλος._