Μια άθλια και ολωσδιόλου αβάσιμη επίθεση εξαπέλυσαν σήμερα ορισμένα κέντρα στο πρόσωπο του ήρωα Ιερέα π. Δημήτριου Λουπασάκη, εφημερίου των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Με γνώμονα να βγουν λίγο από την αφάνεια, ιστότοποι αμφιβόλου ποιότητος και πλήρως αγνώστου προελεύσεως εξεπέλυσαν σήμερα ανοίκεια επίθεση εναντίον του προσώπου του εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, π. Δημήτριου Λουπασάκη και του θαυματουργού Τιμίου Σταυρού που βοηθά χιλιάδες.

Το εν λόγω δημοσίευμα αφού παραθέτει ορισμένα δημοσιεύματα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, εν συνεχεία καλεί την Αρχιεπισκοπή να παρέμβει και να καταδικάσει τον π. Δημήτριο και τα δημοσιεύματα ενώ συνεχίζει υποστηρίζοντας πως υπάρχουν καταγγελίες και δήθεν διερευνώνται δημοσιογραφικώς.

Στο τέλος, δεν διστάζει το ανώνυμο και ανυπόγραφο δημοσίευμα να προτρέπει τους αναγνώστες να άρουν την εμπιστοσύνη και στήριξή τους σε παρόμοιες περιπτώσεις ρασοφόρων. Συγκεκριμένα στο τέλος αναφέρει: Οἱ εὐσεβεῖς χριστιανοὶ νὰ γνωρίζουν ὅτι «ὅ,τι λάμπει δὲν εἶναι χρυσὸς» καὶ νὰ εἶναι ἰδιαιτέρως προσεκτικοὶ, διότι πολλάκις περιπτώσεις ἐξαπατήσεων ἀλλὰ καὶ σκανδάλων συγκεκριμένων ρασοφόρων ἀπασχολοῦν τὸ πανελλήνιον ἐπὶ ζημίᾳ ὄχι μόνον εὐλαβῶν ψυχῶν ἀλλὰ καὶ τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος.

Δηλαδή αυτό που μας καλεί ένα ανυπόγραφο δημοσίευμα από μια πλήρως άγνωστη εφημερίδα η οποία κρύβει το ιδιοκτησιακό της καθεστώς, είναι να άρουμε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του π. Δημήτριου αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι απατεώνας.

Να πληροφορήσουμε τους αναγνώστες ότι παρόμοια δημοσιεύματα είχαν βγει και στο παρελθόν για τον Τίμιο Σταυρό και εν συνεχεία οι υπεύθυνοι ζητούσαν ταπεινά συγνώμη και συγχώρεση.

Γιατί όμως πολεμούν τον Τίμιο Σταυρό και τους Αγίους Ισιδώρους;

Ο π. Δημήτριος, ένας ήρωας ιερέας, καθημερινά, χωρίς ύπνο, ξεκούραση, τροφή, βοηθά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό. Δεν ζητά ποτέ τίποτα από κανέναν, καμία εξυπηρέτηση, κανέναν αντάλλαγμα.

Οι πιστοί τον έχουν αγκαλιάσει γιατί έχουν ΖΗΣΕΙ, έχουν βιώσει το θαύμα. Όλοι όσοι καταθέτουν την εμπειρία τους το πράττουν ενυπόγραφα.

Η προσέλευση του κόσμου στον Λυκαβηττό ενοχλεί πολλούς, και εντός της Εκκλησίας και εκτός. Ενοχλεί κυρίως τους ανεπάγγελτους που αντιλαμβάνονται την Εκκλησία ως κέρδος και που φτιάχνουν blog ανύπαρκτης επισκεψιμότητας μπας και λάβουν διαφήμιση από πουθενά (με παρέμβαση κάποιας Μητρόπολης).

Οι πιστοί οφείλουν να πληροφορηθούν το ποιόν του καθενός που κατέχει θέση στην εκκλησιαστική ενημέρωση. Ποιοι μπήκαν για να προσφέρουν και ποιοι για βιοποριστικούς λόγους.

Τα υπόλοιπα στη δικαιοσύνη.

Ανδρέας Μ. Καραγιάννης

Νομικός

Αθήνα, 2 Ιουλίου 2019

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 2.33 (6 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.