Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι δυνάμεις της έχουν τεθεί σε κατάσταση full emergency και εφαρμόζουν το σχετικό πρωτόκολλο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το αεροσκάφος της εταιρείας Δέλτα εκτελεί την πτήση Ατλάντα - Αθήνα.

To αεροσκάφος εκτελεί την πτήση Ατλάντα – Αθήνα – Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει βλάβη στο σύστημα των φρένων – Κινητοποίηση σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ
Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού έχουν τεθεί οι αρχές στο αεροδρόμιο της Αθήνας, καθώς αεροσκάφος τύπου Airbus A333 ετοιμάζεται να προσγειωθεί, ενώ έχει διαπιστωθεί βλάβη στα φρένα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι δυνάμεις της έχουν τεθεί σε κατάσταση full emergency και εφαρμόζουν το σχετικό πρωτόκολλο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το αεροσκάφος της εταιρείας Δέλτα εκτελεί την πτήση Ατλάντα – Αθήνα.

Η βλάβη που εχει αναφερθεί είναι υπερθέρμανση στα φρένα.

Ήταν αρκετό το δέλεαρ της αποζημίωσης για έναν ηλικιωμένο από την Ελασσόνα, ώστε να μην υποψιαστεί τις προθέσεις του αγνώστου που του τηλεφώνησε παριστάνοντας τον υπάλληλο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Ο άγνωστος ενημέρωσε τον 68χρονο ότι δήθεν δικαιούται την καταβολή αποζημίωσης ύψους 4.612 ευρώ και τον έπεισε να του δώσει τους κωδικούς εισόδου στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του τραπεζικού λογαριασμού. Όμως, αντί να καταθέσει χρήματα, μετέφερε σε άλλον λογαριασμό με τρεις διαφορετικές συναλλαγές με εξερχόμενα εμβάσματα συνολικά 14.200 ευρώ!

Ο 68χρονος κατέφυγε το απόγευμα της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα Ελασσόνας και υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστου για απάτη μέσω διαδικτύου, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εξακριβώσουν σε ποιων τους λογαριασμούς μεταφέρθηκαν τα χρήματα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.