ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Πραγματικά συγκινητική στιγμή σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2021 στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού όπου σταυρώθηκαν χιλιάδες πιστοί.

Η Ορθόδοξη Πίστη μας είναι ζωντανή – ο Σταυρός κάνει θαύματα συνέχεια !

Αυτό αναφώνησαν έκπληκτοι και συγκινημένοι δεκάδες πιστοί που βρίσκονταν μέσα στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου.

Αφού τελέθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, ο χαρισματικός Ιερέας π Δημήτριος Λουπασάκης έβγαλε τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό και άρχισε να σταυρώνει και να ευλογεί τους χιλιάδες πιστούς που είχαν προσέλθει από το πρωί , να σημειωθεί πως οι ουρές έφταναν μέχρι κάτω την καντίνα του λόφου του Λυκαβηττού, ενώ τηρούνταν οι αποστάσεις και όλα τα μέτρα προστασίας με έντονη αστυνομική παρουσία.

Μεταξύ των πιστών ήταν και μια γυναίκα 62 χρονών, μητέρα και γιαγιά η οποία μπήκε σκυφτή και κουτσαίνοντας υποστηρίζοντας πως έπασχε από αστάθεια στη σπονδυλική στήλη ενώ είχε υποβληθεί σε σπονδυλοδεσία που είναι μία νευροχειρουργική επέμβαση που αντιμετωπίζει την αστάθεια στη σπονδυλική στήλη με τοποθέτηση οστικού μοσχεύματος, και υπέφερε από πόνους.

Όταν την άγγιζε ο Τίμιος Σταυρός συνεχώς έλεγε πως πονά φρικτά και δεν μπορεί να σηκώσει τη μέση της. Ο π Δημήτριος της έλεγε πως κάνει λάθος, μπορείς να σηκωθείς και μπορείς να τρέξεις μάλιστα.

Εκείνη συνέχιζε και δεν τον πίστευε ώσπου της το ξαναέλεγε συνέχεια. Τότε αίφνης, το θαύμα γίνεται!

Σηκώνεται και αρχίζει να περπατάει χωρίς να πονάει καθόλου! Μετά της λέει ο π Δημήτριος, πήγαινε μια βόλτα, άρχισε να τρέχεις. Και έτσι και έγινε, μπροστά στα έκπληκτα μάτια Ιερέω και πιστών η γυναίκα έτρεχε!

Ήρθε μετά με δάκρυα στα μάτια, έπεσε στα γόνατα και άρχισε να φιλάει τα πόδια του π Δημήτριου ενώ φιλούσε έως και το πάτωμα στο Ιερό της Εκκλησίας!

Αυτά έγιναν αυτούσια ζωντανά , σε απόσταση ενός μέτρου από τον εκδότη του ομίλου ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, νομικό και συγγραφέα Ανδρέα Καραγιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

@ekklisiaonline

Δάκρυσε όλη η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ! Γυναίκα θεραπεύθηκε, σηκώθηκε και έτρεξε !#σταυρος #εκκλησια #εκκλησια online#θαδδαιος #λυκαβηττός

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
ΆΝΝΑ Μαντζουράνη

Μεγάλη η πίστη της μόνο η πίστη κάνει θαύματα!!! Δοξασμένο το όνομα σου Κύριε!!! Αμήν