ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΩΝΑΣΕΙΟ ΤΩΡΑ : Νεότερα αναφορικά με την υγεία του Γέροντα Αθανάσιου - Χιλιάδες προσευχές από όλη την Ελλάδα και την Ομογένεια.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του Ωνάσειου και την ιατρική ομάδα, ο Γέροντας Αθανάσιος, υπεβλήθη σε επεμβατική στεφανιογραφία, συνεχίζονται οι εξετάσεις για την αντιμετώπιση και η αποκατάσταση του προβλήματος του. Παρακολοθείτε και η κατάσταση του ελέγχεται. Δημοσιογραφικές πηγές είναι στο Ωνάσειο και πολύς κόσμος κάθε ηλικίας ζητά ενημέρωση ακόμα και να τον δει. Όμως δεν είναι εφικτό.

Παραμένει μόνος του νοσηλευόμενος και προσευχόμενος για την υγεία της ψυχής του όπως τονίζει πάντα, ως γνήσιος μοναχός και άνευ συνοδού. Ο ίδιος έστειλε τις ευχές και τις ευχαριστίες του από τον 6όροφο προς όλους τους ενδιαφερομένους μέσω των, του Άρχοντος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Αθανασίου Στάμου, του Νομικού του Συμβούλου κ. Ανδρέα Καραγιάννη.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Στο Ωνάσειο ο Γέροντας Αθανάσιος. Την 25η πρωινή ένιωσε έντονη δυσφορία και με την παρότρυνση του Ιατρού του και Διευθυντή Αιμοδυναμικής, Επεμβατικής Καρδιολογίας κ. Βούδρη Βασιλείου, εισήχθη, όπου και νοσηλεύεται.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Αρχιμανδρίτη Αθανάσιο Μισσό από όλα τα πνευματικά του παιδιά.

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Αχ τον γλυκούλη και είναι μόνος του! Συγκινούμαι. Γρήγορα καλά!!