ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ : Ανέγγιχτη από τη φωτιά εικόνα της Παναγίας στη Βαρυμπόμπη ενώ κάηκε το προσκυνητάρι. Δειτε φώτο και βιντεο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Ένα συγκλονιστικό βίντεο και φωτογραφίες απέστειλε ο εθελοντής Νίκος Μπαρτζώκης από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη από την οποία κάηκαν σπίτια και πολλά στρέμματα γης.

Σύμφωνα με μαρτυρία του, δίπλα σε προσκυνητάρι στην είσοδο της Βαρυμπόμπης (από Νέα Ερυθραία) βρέθηκε πεταμένη αλλά ανέγγιχτη χωρίς καμία μαυρίλα εικόνα της Παναγίας σε περιοχή που όλα τα δέντρα και η φύση είχαν καεί από τη φωτιά ενώ ακόμη και το προσκυνητάρι είχε καταστραφεί από την πύρινη λαίλαπα του Αυγούστου από την οποία κάηκαν 80 και πλέον σπίτια.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

εικόνα παναγίας

@ekklisiaonline

Ανέγγιχτη εικονα της παναγιας από τη φωτια στη Βαρυμπόμπη ενώ τω προσκυνητάρι κάηκε #παναγια #φωτια #εκκλησια #βαρυμπομπη

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3.8 (5 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.