Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί και αδελφές, και απανταχού Ορθόδοξοι Έλληνες και Ελληνίδες, με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε πως με την βοήθεια του Θεού και τις ευχές και ευλογίες του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής και σεπτού Ποιμενάρχου μας κ.κ. Ησαΐου, τις ευχές και προσευχές του Ηγουμενεύοντος του Ησυχαστηρίου μας Σεβαστού Γέροντα Νεκταρίου, έχουν ξεκινήσει οι προεργασίες και τα διαβήματα με στόχο την τοποθέτηση θεμελίου λίθου στην Πανήγυρη του Ιερού Ησυχαστηρίου μας του οσίου Αββακούμ του Θαυματουργού στο Φτερικούδι - Κύπρος στις 2 Δεκεμβρίου για την ανέγερση και ανοικοδόμηση της Α’ φάσης κτιρίων με παρεκκλήσια της Μονής μας!

Η πρώτη φάση εργασιών του Ησυχαστηρίου μας Θεού θέλοντος θα ανεγερθεί εντός των Ορίων της Μονής μας στο Φτερικούδι – Μητροπολιτικής Περιφερείας της Ταμασού! Για την ανέγερση της Α’ φάσης απαιτείται πολλή προσπάθεια, κόπος και μόχθος όπως για καθετί που αξίζει και μένει εις αιώνας αιώνων!
Η συμβολή λοιπόν της καθεμιάς και του καθενός από εμάς είναι πολύτιμη! Ο κάθε ένας και η καθεμιά από εμάς όπως μπορεί!
Με δωρεές χιλίων ευρώ και άνω ο δωρητής – δωρήτρια θα αναγράφεται στους θεμελιωτές του Μοναστηριού και το όνομα του/της θα καταγράφεται στον κατάλογο που κατά την τελετή του θεμελίου λίθου θα τοποθετηθεί μέσα στα θεμέλια!
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΚΑΤΟ ΘΕΜΕΛΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΑΒΒΑΚΟΥΜ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ!
Εννοείται πως κάθε εισφορά ακόμα και η ελάχιστη είναι πολυτιμότατη και όλοι οι δωρητές θα μνημονεύονται ως κτήτορες του Ησυχαστηρίου στην αγία προσκομιδή παντοτεινα!
Όλοι μαζί ενωμένοι όπως μπορούμε εις δόξαν των Αγίων του θα τα καταφέρουμε για να πρεσβεύουν για εμάς εις τον Κύριο και Θεό μας! Κάθε εισφορά θα λαμβάνει επίσημη απόδειξη. Για περισσότερες πληροφορίες και άμεση επαφή μπορείτε να αποταθείτε και στην κ. Γεωργία Ξενοφώντος που αγωνίζεται νυχθημερόν μαζι μας με πόθο ιερό στην ανέγερση του Ησυχαστηρίου μας 00357-99058888
ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΓΙΟΙΣ ΑΥΤΟΥ! ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ – ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ!
ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ!
ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.