«Εμένα μου ξενίζει το ότι πράττουν κάποιοι άνθρωποι της Εκκλησίας ενάντια σε αυτό που πρεσβεύουν» είπε για τη στάση της Εκκλησίας.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το νομοσχέδιο που υπερψηφίστηκε για την ισότητα στον γάμο.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» κι αρχικά, δήλωσε: «Ήταν μια μεγάλη γιορτή, περάσαμε καταπληκτικά στο Σύνταγμα. Είναι δικαίωμα και επιτέλους έγινε πράξη. Αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά, συγκίνηση κι υπερηφάνεια για τους ανθρώπους γύρω μου που πάλεψαν τόσο για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι εκσυγχρονισμός και πάνω από όλα, είναι δικαιοσύνη κι ισότητα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε εκείνους που ήταν αντίθετοι με το νομοσχέδιο. «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν πειράζει παιδιά. Όποιος είναι ομοφοβικός ή οπισθοδρομικός και δεν αντιλαμβάνεται ως ίσο τον απέναντί του, κρίνοντας ότι επειδή ο ίδιος είναι ετεροφυλόφιλος έτσι θα πρέπει να είναι κι όλοι οι άλλοι γύρω του, είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψει με τον εαυτό του», σχολίασε.

Τέλος, μίλησε για τη στάση της Εκκλησίας απέναντι στην απόφαση. «Είναι οπισθοδρομική η στάση της Εκκλησίας. Όταν κάποιος έχει το χρίσμα από τον Θεό, πρέπει να προάγει αυτό που λέει η θρησκεία μας, δηλαδή την αγάπη, την κατανόηση, την ισότητα. Εμένα μου ξενίζει το ότι πράττουν κάποιοι άνθρωποι της Εκκλησίας ενάντια σε αυτό που πρεσβεύουν. Ποια είμαι εγώ να κρίνω εάν θα έχει ένας άνθρωπος να τεκνοποιήσει;», είπε κλείνοντας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.