Τον βάναυσο ξυλοδαρμό του παιδιού τους από τα άτομα που τον ακινητοποίησαν εντός της εκκλησίας Αγίου Εφραίμ στο χωριό Άγιος Αμβρόσιο Λεμεσού, καταγγέλλει η οικογένεια του 25χρονου ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (23/5), για απόπειρα διάρρηξης της εκκλησίας.

Οι γονείς του 25χρονου, μιλώντας στον «Φ», δίνουν μια διαφορετική εκδοχή σε σχέση με τα γεγονότα της υπόθεσης, ισχυριζόμενοι ότι το παιδί τους δεν τραυματίστηκε σε σκάμνο, όπως ελέχθη, αλλά δέχθηκε βάναυση επίθεση από πέντε πρόσωπα που βρίσκονταν εντός της εκκλησίας το επίμαχο βράδυ. Ο πατέρας του 25χρονου αναφέρει πως το παιδί του φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, μώλωπες στα μάτια καθώς και εκδρομές σε διάφορα μέρη του σώματος.

Ισχυρίζεται ακόμη, σύμφωνα με τα όσα του περιέγραψε ο γιος του, ότι ένα πρόσωπο τον κτυπούσε επανειλημμένα με ξύλο, ενώ άλλο πρόσωπο τον κτύπησε με τον κοντάκι όπλου στο κεφάλι. Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι αφού ακινητοποίησαν τον 25χρονο, του πέρασαν ζώνη στον λαιμό και τον έδεσαν, ενώ συνέχιζαν να τον κτυπούν.

«Ναι, το παιδί μου έκανε λάθος και σίγουρα θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να τιμωρηθεί. Ωστόσο, εδώ έχουμε βάναυση επίθεση. Κυριολεκτικά τον έκαναν μαύρο από το ξύλο. Λίγο έλειψε να τον σκοτώσουν», σημειώνει. Πρόσθεσε ακόμη πως όταν έφτασε στη σκηνή αστυνομικός, οδήγησαν τον γιο του για κατάθεση στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, και παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματισμένος, αυτός έδωσε κατάθεση. Σημείωσε ακόμη πως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη, σε λιπόθυμη κατάσταση, ώρες αργότερα.

Η οικογένεια του 25χρονου μέσω δικηγόρου, απέστειλε επιστολή προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού ζητώντας τη διερεύνηση του περιστατικού και της βάναυσης επίθεσης που δέχθηκε ο γιος τους. Όπως πληροφορείται ο «Φ», η επιστολή παραλήφθηκε χθες από την Αστυνομία και διαβιβάστηκε στον υπεύθυνο Υπαίθρου. Αρμόδια αστυνομική πηγή, μας ανέφερε ότι η καταγγελία θα διερευνηθεί ενώ αναμένονται οι ιατρικές εκθέσεις για τα τραύματα. Ο νεαρός χθες εξετάστηκε και από ιατροδικαστή στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ ανακρινόμενος από το ίδιο βράδυ ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε επίθεση από πέντε άτομα.

Να σημειωθεί πως ο ύποπτος έλαβε εξιτήριο το προηγούμενο 24ωρο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση στα κρατητήρια της ΑΔΕ Λεμεσού.

Θυμίζουμε πως ο 25χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για τα αδικήματα της διάρρηξης και κλοπής καθώς και το αδίκημα της νυχτερινής διάρρηξης με πρόθεση την κλοπή που έγινε στην εκκλησία του Αγίου Εφραίμ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.