Τον θεμέλιο λίθο αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και ξενώνων στους χώρους των Κατασκηνώσεων της Αρχιεπισκοπής στον Αυλώνα έθεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Γεώργιος Καραγιάννης, ο Γεν. Γραμμ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Δημήτριος Σκάλκος, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΚΥΟ Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου Ευρωπαϊκής Διασύνδεσης της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης, ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού της Αρχιεπισκοπής κ. Σεβαστιανός Ανδρεάδης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ. Παναγιώτης Καλδής, ενώ τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευε ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.

Μετά την ακολουθία του αγιασμού ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε όσους βοήθησαν αυτήν την προσπάθεια και εξέφρασε την ευχή να είναι μία εστία φωτός, ένας χώρος που θα ενισχύσει πολυποίκιλα την περιοχή, την Εκκλησία αλλά και την πατρίδα.

Στην συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος, ο υπουργός και ο Γεν. Γραμματέας ξεναγήθηκαν από τον κ. Ανδρεάδη στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.