Μητρόπολη Αργολίδος-Βαγγέλης Μπουγιώτης

Την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018 το Ναύπλιο γιορτάζει με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τον Πολιούχο της πόλης , Άγιο Αναστάσιο.

Την Τετάρτη 31η Ιανουαρίου 2018 στον προσκυνηματικό Ιερό ναό του Αγίου στο Ναύπλιο , εψαλλεί πολυαρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιερισσού Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεόκλητου και συγχοροστατούντων των Μητροπολιτών Άρτης Καλλινίκου, και Αργολίδος Νεκταρίου.

Φέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος έφερε το τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού από την Κρήτη προς προσκύνηση στον εορτάζοντα Ιερό ναό. Η Υποδοχή του Ιερού λειψάνου του Αγίου Νικηφόρου έγινε στα προπύλαια του ιερού Ναού .

Η Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος υποδέχθηκε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 , το Ιερό λείψανο του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού ,από την Κρήτη προς ευλογία των πιστών. Το Ιερό λείψανο έφερε από την Κρήτη ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος.

Τον Μητροπολίτη Αργολίδος ευχαρίστησε ο εφημέριος του προσκυνηματικού Ιερού ναού του Αγίου Αναστασίου πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Κιντής για την τιμή που έκανε και έφερε το Ιερό Λείψανο του Αγίου Νικηφόρου προς προσκύνηση στον ιερό ναό του πολιούχου της πόλεως του Ναυπλίου.

Τον πολιούχο του Άγιο Αναστάσιο τιμά το Ναύπλιο Τον πολιούχο του Άγιο Αναστάσιο τιμά το Ναύπλιο Τον πολιούχο του Άγιο Αναστάσιο τιμά το Ναύπλιο Τον πολιούχο του Άγιο Αναστάσιο τιμά το Ναύπλιο Τον πολιούχο του Άγιο Αναστάσιο τιμά το Ναύπλιο Τον πολιούχο του Άγιο Αναστάσιο τιμά το Ναύπλιο

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.