Τα συγχαρητήριά τους στο νέο Δήμαρχο της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, Στρατηγό ε.α. Τάρεκ Ανάνι, μετέφεραν σήμερα οι μοναχοί της Ιεράς Μονής, στην ορεινή αυτή περιοχή της Αιγύπτου.

Εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθούς κ. Δαμιανό, αντιπροσωπείας της μοναστικής αδελφότητας, με επικεφαλής τον Δικαίο της Μονής π. Συμεών, τον Σκευοφύλακας π. Μιχαήλ και τον Οικονόμο π. Εφραίμ, μετέφεραν τις ευχές της ελληνορθόδοξης Ιεράς Μονής από την οποία έχει το όνομά της όλη η περιοχή, επί τη αναλήψει των καθηκόντων του.

Παράλληλα, παρουσία και του Συμβούλου της Ιεράς Μονής κ. Αντώνη Καζαμία, εξέφρασαν τη μεγάλη τους ικανοποίηση στο πρόσωπο του νέου Δημάρχου για το ενδιαφέρον της αιγυπτιακής κυβέρνησης που συνεχώς αναβαθμίζει την όλη περιοχή με σημαντικά έργα όπως είναι η επέκταση του αεροδρομίου της μικρής αυτής πόλης, που έχει συνδέσει άρρηκτα την ιστορία με το μοναστήρι της Αλεξανδρινής Αγίας Αικατερίνης στο Σινά.

Από την πλευρά του, ο νέος Δήμαρχος κ. Ανάνι ευχαρίστησε για την τιμή, και τόνισε ότι θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Ιεράς Μονής.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.