ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ- ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Χιλιάδες πιστοί από κάθε γωνιά της Ελλάδος προσήλθαν σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 στη γιορτή του Αγίου Κυπριανού στον Λυκαβηττό.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο εφημέριος των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού π Δημήτριος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και βγαίνοντας και βλέποντας τον κόσμο δάκρυσε και λύγισε διακόπτωντας για λίγο την ομιλία του.

Ευχαριστώ τους χιλιάδες πιστούς από κάθε γωνιά της γης που μας στηρίζουν και μας αγαπούν και έρχονται στο Ναό. Έχω πάει με τον Σταυρό στα νοσοκομεία, έχω δει τον ανθρώπινο πόνο.

ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΠΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού δίνουν νέες μαρτυρίες Ιεραρχών στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, στον δικηγόρο , εκδότη Ανδρέα Καραγιάννη, αναφορικά με τη σχέση του Αρχιεπισκόπου με τον εφημέριο του Ναού π Δημήτριο.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE – Σήμερα μίλησα με Ιεράρχες οι οποίοι θα είναι και στην Ιεραρχία της ερχόμενης εβδομάδος και μου τόνισαν πως το ζήτημα των Αγίων Ισιδώρων είναι ένα θέμα το οποίο θα κλείσει, ο Αρχιεπίσκοπός μας στηρίζει τον π Δημήτριο, επανειλημμένως έχει εκφράσει την αγάπη του και την ικανοποίησή του σχετικά με το πως λειτουργεί τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού και το πως χειρίζεται την όλη ιστορία. Είχε χαρεί ιδιαίτερα ο Αρχιεπίσκοπος γιατί είδε πως έχει κοντά του νέους και χαρισματικά παιδιά που πλαισιώνουν τον π Δημήτριο.

@ekklisiaonline

Τον έκαναν να κλαίει αλλά ο κόσμος μίλησε#isidoroi

♬ original sound – Εκκλησία Online

Το σημαντικό που αποκάλυψε Ιεράρχης για τη σχέση Αρχιεπισκόπου με π Δημήτριος είναι πως μπροστά σε κόσμο, Ιεράρχες, κληρικούς, είχε εκφρασθεί με θερμά λόγια και εξήρε το έργο του π Δημητρίου, θέτοντάς τον ως παράδειγμα, αναφέροντας πως είναι ένα υπόδειγμα Ιερέα που όλοι πρέπει να μιμηθούν μιας και λειτουργεί καθημερινά το Ναό και Εσπερινούς και Θείες Λειτορυργίες.

@ekklisiaonline

Με καροτσάκια – Χιλιάδες σήμερα στους Αγίους ΙΣΙΔΩΡΟΥΣ#ekklisiaonline

♬ original sound – Εκκλησία Online

ΟΧΙ απλά δεν υπάρχει κακό κλίμα, αντιθέτως τον επιβραβεύει, ενώ μας τόνισαν Ιεράρχες πως αυτός ο ΕΝΑΣ Ιεράρχης που ξεκίνησε το άδικο κυνήγι κατά του πατρός Δημητρίου απομονώνεται μιας και πολλοί θεωρούν πως θέλει σκόπιμα να χτυπήσει τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο.

Τις τελευταίες μέρες νιώθω τόσο πολύ συνδεδεμένος με τον Άγιο Νεκτάριο, με τις δοκιμασίες που πέρασε.

Μου λένε άνθρωποι: Εμείς ευεργετηθήκαμε από αυτόν τον Ναό, είναι ωραίο πράγμα να δίνεις μια αγκαλιά.

Ουδείς δυνατός, ουδείς τέλειος σε αυτή τη ζωή γι αυτό να σιωπούμε και να υπομένουμε.

Τα στεφάνια που περιμένουν είναι πολλά.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.