“Τα Χανιά γιορτάζουν” τόσο την Προστάτιδα της πόλεως Υπεραγία Θεοτόκο, όσο και την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων (21 Νοεμβρίου).

Με αφορμή αυτές τις εορτές που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” μουσική εκδήλωση από την Μπάντα του πολεμικού Ναυτικού με τίτλο: «Τα Χανιά γιορτάζουν».

Ως συνδιοργανωτές της εκδήλωσης απηύθηναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νικόλαος Καλογερής, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημαντηράκης και ο Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης κ. Εμμανουήλ Πετράκης.

Με Ευαρέσκεια της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, την οποία ανέγνωσε ο Πρωτοσύγκελλος Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Δαμασκηνός τίμησε σήμερα εν όψη της εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Μέγας Πρωτοσύγκελλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου Παν/τος Αρχιμανδρίτης Θεόδωρος Μεϊμάρης.

Στη συνέχεια ανέλαβε η εξαιρετική Μουσική του Πολεμικού Ναυτικού που γοήτευσε το χανιώτικο ακροατήριο.

31 Μουσικοί και 5 τραγουδιστές με Αρχιμουσικό τον Πλωτάρχη (Ε) Α. Καραγουδάκη Π.Ν. μας οδήγησαν σε μια μουσική πανδαισία.

Την εκδήλωση συντόνισε ο ειδικός συνεργάτης της περιφερειακής Ενότητος Χανίων κ. Ιωσήφ Μαρκάκης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.